Maandag 11 december om 9.30 uur is er weer een Walk&Talk in de Bibliotheek Raalte voor iedereen die werk zoekt. Met gastspreker Francisca Peters van het bedrijf Azerty uit Raalte.

Francisca Peters werkt op de afdeling personeelszaken van het bedrijf Azerty uit Raalte. Azerty is een online winkel, gespecialiseerd in ICT Hardware en op-maat-assemblage. Het bedrijf voert een opvallend personeelsbeleid: persoonlijk en met oog voor talent. Francisca komt vertellen over hoe belangrijk Azerty het talent van iemand vindt en hoe zij met dat talent aan de slag gaan. Heel interessant voor werkzoekenden, want als je goed weet waar jouw talenten liggen kun je daar in sollicitatiegesprekken de nadruk op leggen!

 Praktische informatie

Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden. Je krijgt er elke maand actuele informatie over solliciteren én tips en ervaringen van anderen. Elke tweede maandag van de maand om 9.30 uur in de Bibliotheek Raalte. Het is positief, gratis en voor iedereen die (ander) werk zoekt. Aanmelden heeft de voorkeur, maar is niet verplicht. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Jeny Flim via Jeny.Flim@bibliotheeksalland.nl

Graag tot ziens in de Bibliotheek!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here