Op Wereldlichtjesdag worden er overal ter wereld om 19.00 uur kaarsjes aangestoken voor overleden kinderen. Dooft het licht in de ene tijdzone, dan gaat het in de volgende aan. Zo gaat in 24 uur een golf van licht over de hele wereld. We doen dat in 2017 voor het eerst ook in Raalte, tijdens een bijzondere bijeenkomst op 10 december 2017 bij Omni Mobilae.

Welkom
Je bent welkom om stil te staan bij het kind dat je mist. Of het nu om een pasgeboren baby of jouw volwassen kind gaat. Of je nu vader, moeder, broer, zus, opa, oma, oom, tante of gewoon een lieve vriend bent. Het verlies is soms nog vers terwijl het voor anderen misschien al 30 jaar geleden is.

Troost en warmte
Samen creëren we een moment van troost en warmte met live muziek van Flows On, mooie woorden van ouders en gastsprekers en een sfeervol lichtritueel om 19.00 uur: een golf van licht die de aarde letterlijk en figuurlijk een beetje lichter maakt.

Tijd en locatie
De eerste editie van Wereldlichtjesdag Raalte vindt plaats bij Omni Mobilae. Een sfeervolle locatie aan de Berkendijk 10 in Heino (tussen Raalte en Heino). Een duidelijke routebeschrijving vind je op www.omnimobilae.nl. Het programma start om 18.30 uur, inloop vanaf 18.15 uur. Mensen die slecht ter been zijn, adviseren wij nog wat eerder te komen i.v.m. beperkte parkeerplaatsen direct bij de ingang. Voor overige bezoekers is er voldoende gratis parkeerruimte op 5 minuten loopafstand.

Meer weten?
Wil je meer weten over de eerste editie van Wereldlichtjesdag Raalte? Volg ons op Facebook (Wereldlichtjesdag Raalte) of stel je vraag via wereldlichtjesdagraalte@hotmail.com. Je hoeft je niet aan te melden voor de bijeenkomst en er zijn geen kosten aan verbonden.

Wereldlichtjesdag Raalte is een initiatief van een aantal ouders van een overleden kind, in samenwerking met Ellen Overmars Uitvaart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here