Vandaag vanaf 13.00 uur een nieuwe In De Regio. Het actualiteiten programma van de regio Salland.

Vandaag hebben we een drukke uitzending. Rond 13.20 uur zal het interview met Harrie Kiekebosch plaatsvinden van de partij Raalte Natuurlijk. Wie is Harrie Kiekebosch en Waar staat de partij Raalte Natuurlijk voor. Hoe denkt de partij over zaken als de Megastallen, de N35 en bijvoobeeld de toekomst van Raalte voor de kinderen van nu. Dit en meer wordt allemaal besproken met Harrie Kiekebosch.

Rond 14.20 bellen we richting het HofTheater waarbij er dan een live verslag plaats gaat vinden van de Muziek-Maak-Middag. De Muziek-Maak-Middag wordt één groot muzikaal feest wat plaats vind vanaf 14.00 uur in het Hoftheater. Alle basisschoolleerlingen uit de gemeente Raalte zijn van harte uitgenodigd om een toontje mee te komen spelen.

Tussen deze 2 items zullen wij het laatste nieuws doornemen. De inbraak in het Gemeentehuis in Raalte, Wat komt Ranomi Kromowidjojo in Raalte doen en we nemen de agenda van het Hoftheater met u door voor de komende week.

Een leuke uitzending die zeker voor de luisteraar interessant is. Luister dus mee vanaf 13.00 uur naar In De Regio

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here