In de aanloop naar de Gemeenteraadsverkiezingen gaat Salland Sound in gesprek met potentiele Gemeenteraadsleden. Vandaag hebben wij ons eerste interview met Harrie Kiekebosch van Raalte Natuurlijk gehad. Het interview is morgen rond 13.20 uur te beluisteren bij Salland Sound. In het interview is te horen hoe de partij Raalte Natuurlijk denkt, maar wij van Salland Sound leggen ook een paar onderwerpen voor aan de partij waarbij we graag een reactie willen van hun standpunt op deze onderwerpen. Een voorbeeld hiervan  is het onderwerp megastallen in de gemeente Raalte.

Uiteindelijk wanneer we meerdere partijen hebben gesproken zal er een video online komen bij Salland Sound waarbij we een kijk nemen op de verschillende standpunten van de partijen. Een soort overzicht van de partijen welke deel gaan nemen aan de Gemeenteraadsverkiezingen.

Morgen dus het eerste interview met Harrie Kiekebosch rond 13.20 uur bij Salland Sound.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here