De inschrijving voor alweer de zevende editie van de talentenjacht Salland’s Got Talent is deze week van start gegaan. Het HOFtheater biedt, in samenwerking met Salland Groep, de Sallandse Talenten een podium om hun talent te laten zien aan het publiek en de jury. De deelnemers die zich inschrijven kunnen op zaterdag 31 maart in de voorronde een plaats verdienen voor de finale op zaterdag 28 april 2018 in het HOFtheater Raalte.
De talentenjacht biedt aan iedere vorm van talent een podium. Van muzikaal talent tot acrobaten, dansgroepen, toneel en cabaretiers. Jong en oud kan zich opgeven zowel als solist als in een groep, zolang het op een podium van 10 x 10 m past.
Tijdens de 6e editie van Salland’s Got Talent in 2017 kwam de toen 16-jarige Wies Jansen Holleboom als winnaar uit de bus. Wies zong ‘With you’ uit de musical Ghost. Met de juryprijs heeft Wies een waardecheque van € 500,- gewonnen. Zij heeft dit bedrag gebruikt voor doorontwikkeling van haar talent.
Dansgroep Name it!, tien meiden in de leeftijd van 8 tot 12 jaar, kregen de meeste stemmen van het publiek en sleepte de publieksprijs in de wacht.

Wie wordt de volgende winnaar? Geef je voor zondag 11 maart op via www.HOFtheater.nl op de pagina Salland’s Got Talent. Wees er snel bij, want er is plek voor een bepaald aantal acts.

Snelle inschrijvers kunnen deelnemen aan de gratis workshop ‘podiumpresentatie’ op zondag 4 februari in het HOFtheater. Deze workshop gaat o.a. over jezelf presenteren en je zenuwen onder controle krijgen. De workshop wordt samen met Kunstbende Overijssel georganiseerd.
De voorronde vindt plaats op zaterdag 31 maart om 20.15 uur in het HOFtheater en is voor iedereen gratis toegankelijk. Kijk voor meer informatie op www.HOFtheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here