Bodyshape is een les die alles in zich heeft. In slechts een uur tijd train je op motiverende muziek je hele lichaam. Door de combinatie van cardio- en krachttraining verbrand je veel calorieën en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam! Bodyshape is daarom de perfecte les voor personen die willen afvallen, aan hun conditie willen werken en kracht willen opbouwen. Kortom: Bodyshape is een voor iedereen toegankelijke conditietraining op muziek waarbij de nadruk ligt op spierversterkende oefeningen. De Bodyshape les wordt gegeven door Gerda Bos, zij is een enthousiaste gecertificeerde groepslesinstructeur.

Bodyshape
Een simpele en doeltreffende workout voor het hele lichaam!

Start: 11 januari 2018 / 1e maand GRATIS!
Wanneer: Donderdagochtend van 09.00 – 10.00 uur
Locatie: De Boeierd
Doelgroep: Vanaf elke leeftijd

Zie voor meer informatie onze website www.rgvkwiekraalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here