Of het nu in de showbizz-, televisie- of cabaretwereld is: Jandino Asporaat gaat als een speer. Deze man doet niet aan concessies als het om zijn carrière gaat. Bij hem is het simpel: hij komt op en gaat weer af. In de ongeveer twee uur die daartussen zit laat hij u lachen, het liefst keihard. De hilarische voorstelling vindt plaats op 1 maart in de Deventer Schouwburg en wordt knallend afgesloten met een afterparty met Jandino en DJ Willy Whoo.

Het wordt een hilarische avond met typetjes, stand-up comedy, zang en dans. Direct na afloop van de voorstelling is er een keiharde afterparty die begint om 21.30u. Het feest duurt een uur en vindt plaats in het theatercafé die u vindt op de foyer begane grond.  Op de afterparty zal DJ Willy Who zorgen voor een swingende afloop van deze show, eentje waar ook Jandino zelf bij is! Deze comedygod gaat keihard door.

Kaarten zijn te verkrijgen via www.deventerschouwburg.nl.

Jandino Asporaat & DJ Willy Whoo
Keihard
Donderdag 1 maart 2018 | 20.00 uur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here