Verhaal ver weg en lokaal

Een vluchteling en iemand die al langer in Raalte woont. Tijdens het project Verhaal ver weg en lokaal hebben vijf tweetallen van oude en nieuwe Raaltenaren elkaar een kijkje in elkaars leven gegeven. Luister op donderdagavond 22 februari naar de unieke verhalen van Wisam & Henny en Paulien & Inaam.

Verhaal ver weg en lokaal is een samenwerking tussen de Bibliotheek Salland en Vluchtelingenwerk Raalte.

Verhalen in beeld vastgelegd

De tweetallen hebben hun verhalen digitaal zichtbaar gemaakt: met foto’s, video’s, teksten en plattegronden. De verhalen worden zichtbaar gemaakt op een multi-touchtafel in de Bibliotheek.

Wisam, Henny, Paulien en Inaam vertellen hun verhalen op 22 februari in de Bibliotheek Raalte, vanaf 19.45 uur tot circa 21.00 uur. Toegang is vrij; deelnemers wordt verzocht zich aan te melden via de Bibliotheek: www.bibliotheeksalland.nl, e-mail: info@bibliotheeksalland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here