De eerste maand van het jaar zit er al weer op. We zijn bij februari aangekomen. Daarom is het tijd om een leuke terugblik te geven van het nieuws van Salland Sound. Salland Sound heeft een leuk item mogen opnemen bij de High Tea Met Alpaca’s in Lemelerveld. Bekijk het hier terug:

Januari stond ook in het teken van hoog water en storm. Tot 2 keer toe zijn de veerponten in Olst en Wijhe uit de vaart genomen vanwege het hoge water van de IJssel. Naast het hoge water heeft Salland ook te maken gehad met een zware westerstorm, waarbij de nodige schade is ontstaan. Dakpannen waaiden van huizen af en bomen zijn omgewaaid.

Maar Januari had ook leuke momenten. De 750ste bezoeker bij Piepie’s Winterparadijs was een feit op de allerlaatste dag dat het speelparadijs open was. De gelukkige was Djarro, die uiteindelijk een mooi fotomoment met Piepie had en een leuke goodiebag heeft ontvangen van schrijver en bedenker Michael Kroegman.

Het Hoftheater had leuke informatieve bijeenkomsten. Zo werd de nieuwjaarsreceptie van de Gemeente Raalte in het theater gehouden en waren er tal van activiteiten en voorstellingen te bezichtigen in het theater.

Bij Salland Sound zijn er ook wat programma’s bijgekomen in Januari. Michael’s Movie Meter is een leuk reviewprogramma met de laatste reviews van bioscoopfilms. Ook 2 uur Zin en Onzin heeft net als Power Donderdag zijn entree gemaakt in de playlist van Salland Sound. Naast deze leuke nieuwe programma’s hebben we een aantal leuke doelgroepen programma’s laten starten. Deze zijn allemaal bij onze programmering te bewonderen. Bijzonder is het uurtje The Sound Of Salland, welke 2 keer per week zal draaien. Alleen maar muziek van Sallandse bodem. Dat is toch genieten!

In Februari houden we je graag op de hoogte van het laatste nieuws en de leukste radioprogramma’s. Jij blijft ons ook volgen toch? Er komt nog veel meer nieuws aan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here