In de aanloop naar de Gemeenteraadsverkiezingen in Raalte, zijn we erg druk met interviews afnemen bij de fractievoorzitters van de Politieke partijen in de Gemeente Raalte. Zo zijn o.a. Raalte Natuurlijk en de SP al aan het woord geweest tijdens In De Regio. Vandaag is het de beurt aan de D66. Waar staat deze partij voor en hoe denken ze bijvoorbeeld over de problematiek van de N35.

Naast het interviews hebben we zoals gewoonlijk de agenda van het Hoftheater, en nemen we het laatste nieuws met je door. Vandaag hebben we o.a. nieuws over Jesse Klaver van Groenlinks. Wat komt hij in Salland doen? Ook de grote brand in Wijhe gisteren en het ernstige ongeval in Heeten komen voorbij.

Wij zitten er al klaar voor! Ik hoop u ook?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here