Majoor Parchamov van de KGB wil jou testen als spion.Een spannende maar ook mooie wandeling door de natuur en langs bunkers bij de IJssellinie ,Olst . Dit kan met de gratis IJsselOorlog app. De wandeling is ongeveer 4 km .Je waant je een Russische spion die probeert het geheim van de IJssellinie te ontdekken . En als vervolg kom je dan misschien later op een van de open dagen de bunkers ook van binnen wel bekijken.Dan hoor je van een gids nog meer over dit bijzondere geheim van de IJssel .Maar natuurlijk is ook buiten schoolvakanties om deze wandeling met app te doen leuk voor jong en oud. http://ijssellinie.nl/apps/ijsseloorlog-app.html

Je komt ook langs het Kasteel De Haere, restaurant open vrijdag en zaterdag van 11:00 tot 17:00 zondag 10:00 tot 17:00

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here