Durven ontdekken

Maandag 12 maart om 9.30 uur is er in de Bibliotheek Raalte weer een Walk&Talk, voor iedereen die werk zoekt. Gastspreker is deze keer Manga Schrijver, zelfstandig sociaal ondernemer. Thema: ‘Durven ontdekken.’

Manga Schrijver zal een korte inspirerende inleiding houden over het thema. Daarna gaat het programma verder als workshop. Het thema is ‘durven ontdekken’: zien wat je kan, je eigen weg bewandelen, en gebruikmaken van positieve input van de mensen om je heen. Manga Schrijver heeft sinds 2015 haar eigen bedrijf Zichtlijn, voor procesoptimalisatie, sociaal-juridische dienstverlening, coaching en training in het sociale domein.

Praktische informatie

Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden. Je krijgt er elke maand actuele informatie over solliciteren én tips en ervaringen van anderen. Elke tweede maandag van de maand om 9.30 uur in de Bibliotheek Raalte. Het is positief, gratis en voor iedereen die (ander) werk zoekt. Aanmelden heeft de voorkeur, maar is niet verplicht. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Jeny Flim via jeny.flim@bibliotheeksalland.nl.

Graag tot ziens in de Bibliotheek!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here