Azerty biedt in samenwerking met de gemeente Raalte kosteloos een opleidingstraject aan tot contentmedewerker. Op deze manier investeren zij samen in een goede doorstroom op de arbeidsmarkt. Wethouder Jacques van Loevezijn: ‘Het is een mooie kans voor inwoners die geen werk hebben of misschien op zoek zijn naar een andere uitdaging om kosteloos een opleiding te volgen. Door de groeiende behoefte aan contentmedewerkers is deze opleiding dus een goede investering voor de toekomst.’
De grote behoefte aan contentmedewerkers komt door de groeiende online ICT-branche. Een contentmedewerker vult websites met inhoudelijke informatie. De opleiding biedt geen baangarantie, maar inwoners worden opgeleid binnen een branche waarin veel werk verwacht wordt.
Azerty is een bedrijf in de online ICT-branche en is gevestigd in Raalte. Tijdens de opleiding richt Azerty een werkplek in en verzorgt de begeleiding. Daar staat tegenover dat de kandidaat kennis opdoet over contentbeheer en zich ontwikkelt tot een volwaardige contentmedewerker op één van de drie niveaus: junior, medior of senior. Aan het eind van het traject ontvangt de kandidaat een certificaat met het behaalde resultaat.
Het opleidingstraject duurt 3 maanden en start op 4 april. Ben jij 24 tot 32 uur per week beschikbaar en gemotiveerd om te leren? Stuur dan je cv naar klaas.klein@raalte.nl o.v.v. aanmelding opleiding Azerty. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Op dinsdag 20 maart van 9.30 tot 11.00 uur organiseert Azerty een voorlichtingsbijeenkomst voor de kandidaten. Daarna maakt Azerty een afspraak met je voor een gesprek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here