22 maart, filmavond over beginnende dementie

Graag nodigen de Gemeente Olst-Wijhe en het Netwerk Dementie in samenwerking met verschillende organisaties u uit om samen de film: “Mijn hoofd in jou handen” te kijken.  

Iedereen kan te maken krijgen met dementie of met een naaste met dementie. Het is goed om dan te weten hoe u ermee om kunt gaan en wat de mogelijkheden zijn voor ondersteuning.

Om ervaringen te delen en informatie te geven op het gebied van ondersteuning voor mensen met geheugenproblemen en/of dementie en hun mantelzorger wordt deze avond georganiseerd voor iedereen binnen de gemeente Olst – Wijhe die geïnteresseerd is.  Aangezien er steeds meer mensen te maken krijgen met dementie vindt de gemeente Olst-Wijhe en het Netwerk Dementie het belangrijk vroegtijdig mensen te informeren over de mogelijkheden die er zijn.

Aansluitend aan de film over beginnende dementie, willen we u als bezoeker de gelegenheid geven vragen te stellen op het gebied van dementie en in gesprek te gaan over de film. Verschillende professionals zullen aanwezig zijn.

Datum:    22 maart
Locatie:   Holstohuus, Jan Schamhartstraat 5 in Olst

Tijd:         19.30 uur – 21.30 uur

Graag ontmoeten wij u die avond.

Met vriendelijke groet,

Gemeente Olst-Wijhe, Netwerk Dementie, Carinova, Buurtzorg, Het Zand, Evenmens, Ut Huus en andere organisaties op het gebied van zorg en welzijn.

De entree en de koffie / thee is gratis! U hoeft zich niet aan te melden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here