WAK staat voor Week van de (Amateur) Kunst. De WAK is een evenement voor iedereen
die in zijn of haar vrije tijd actief bezig is met kunst (muziek, dans, theater, zang, tekenen, schilderen, fotografie, film, etc.) én voor iedereen die daarvan wil genieten! Dit jaar wordt de WAK gehouden van 30 mei t/m 3 juni. De nieuwe centrale hoofdlocatie is Taveerne Tivoli. Dit jaar valt de WAK ook samen met Kunstroute Heino, waardoor de creatieve krachten nog eens extra worden gebundeld.
Voor wie?
De WAK is voor iedereen die actief aan amateurkunst doet. In je eentje of in een groep;  jong of oud; beginner of gevorderd. Het maakt niet uit. Dit is jouw kans om je passie en werk te tonen. Dit kan in de vorm van een wervelend optreden, een inspirerende workshop, een boeiende expositie, een open huis, een openbare repetitie,noem maar op.
Meld je aan door te mailen naar info@wakraalte.nl. Donderdagavond 22 maart a.s. organiseren we tevens een informatieavond om te brainstormen over ideeën, eventuele samenwerkingen en gewoon om elkaar beter te leren kennen. Deze avond is toegankelijk voor iedereen, dus ook u bent natuurlijk van harte welkom!
Locatie: Taveerne Tivoli
Adres: Zwolsestraat 63, 8101 AB, Raalte
Tijd: 20:00 uur
Meedoen of meer informatie?
Dat kan heel gemakkelijk door een mail te sturen naar info@wakraalte.nl of te bellen naar
06 42712765.
WAK Raalte wordtmogelijk gemaakt door Gemeente Raalte, Provincie Overijssel en
is onderdeel van de landelijke campagne iktoon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here