Dit weekend treedt zaterdag 24 maart de Amsterdam Klezmer Band op in het HOFtheater. Bij hen is het onmogelijk om stil te zitten. Inmiddels bestaat de band al 20 jaar en hebben ze opgetreden in ruim 30 landen.

Amsterdam Klezmer Band | Septacost

De nieuwe theatershow van de Amsterdam Klezmer Band is meer dan een Klezmerparty, het is een balans tussen melancholie en euforie. Het is een multimediale voorstelling en het heeft naast uitbundigheid ook een weemoedige kant.
Septacost is een virtuoze zoektocht naar een remedie tegen eenzaamheid.  De muziek bied gelukkig troost en werkt louterend, er is hierdoor licht in de duisternis.
Het decor zit vol verrassingen met videoprojecties die onderdeel uitmaken van het verhaal en de muziek.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de Amsterdam Klezmer Band op zaterdag 24 maart om 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten €19,50 per stuk.

Kaartverkoop

Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via www.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op www.HOFtheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here