Klassieke muziek van Adriaan Stoet en Harold Kooij

Op zondagmiddag 25 maart geven pianist Harold Kooij en violist Adriaan Stoet een toegankelijk klassiek concert in Theater Podium Heino. Er zal veel worden gelachen om de anekdotes over de klassieke componisten en er is ontroering over de schoonheid van veel bekende muziek. De heren nemen de luisteraars mee in hun visie op klassieke muziek. Aanvang: 15.00 uur

​Pianist Harold Kooij is een energieke muzikale duizendpoot die jazz, pop en musical kan combineren met klassieke muziek. Hij heeft zijn naam gevestigd als veelzijdig improvisator en begeleider van grote muziekprojecten. Adriaan Stoet is meesterviolist. Hij studeerde in binnen- en buitenland en behaalde cum laude zijn solistendiploma bij de vermaarde Philippe Hirshhorn. Op vrijwel alle Nederlandse podia heeft hij in combinatie met verschillende orkesten en solisten opgetreden. Een zeer gepassioneerd musicus met soms bijna onhoorbaar zacht vioolspel tot zeer krachtig, ritmisch en uitbundig. Altijd trefzeker en loepzuiver! Samen treden deze muzikale vrienden op met een flinke dosis humor en anekdotes over onze componisten en muziekgeschiedenis.

Harold Kooij en Adriaan Stoet zijn op zondag 25 maart om 15.00 uur te zien in Theater Podium Heino. Kaarten à € 12,50 kunnen online gekocht worden op www.podiumheino.nl of bij de Smulbaai en het Dorpshuus in Heino.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here