Filmavond over beginnende dementie Op 22 maart 2018 organiseert de gemeente Olst-Wijhe in het Holstohus samen met onder andere het Netwerk Dementie een filmavond over dementie. Het programma is van 19.30 tot 21.30 uur in het Holstohus in Olst en is bedoeld om meer kennis te krijgen over dementie en ervaringen te delen. Nadat de film ‘Mijn hoofd in jouw handen’ is vertoond kunt u vragen stellen over dementie en in gesprek gaan over de film met de professionals die aanwezig zijn.

U bent als inwoner van Olst-Wijhe van harte welkom om samen de film ‘Mijn hoofd in jouw handen’ te bekijken. De entree en de koffie/thee zijn gratis! Aanmelden is niet nodig.

Iedereen kan te maken krijgen met dementie of met een naaste met dementie. Het is goed om dan te weten hoe u ermee om kunt gaan en wat de mogelijkheden zijn voor ondersteuning.

Om ervaringen te delen en informatie te geven op het gebied van ondersteuning voor mensen met geheugenproblemen en/of dementie en hun mantelzorger wordt deze avond georganiseerd voor iedereen binnen de gemeente Olst – Wijhe die geïnteresseerd is.

Aangezien er steeds meer mensen te maken krijgen met dementie vinden de gemeente Olst-Wijhe en het Netwerk Dementie het belangrijk vroegtijdig mensen te informeren over de mogelijkheden die er zijn.

Aansluitend aan de film over beginnende dementie, willen we u als bezoeker de gelegenheid geven vragen te stellen op het gebied van dementie en in gesprek te gaan over de film. Verschillende professionals zullen aanwezig zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here