De belastingaangifte is tegenwoordig grotendeels vooraf ingevuld. Waar moet je zelf nog goed op letten? Op dinsdag 10 april 2018 houdt de Bibliotheek in Raalte een belastingaangiftedag.

Het programma begint met een presentatie. In een halfuurtje komt de digitale aangifte inkomstenbelasting over het jaar 2017 aan de orde. De Belastingdienst stuurt je tegenwoordig een aangifte waarin heel veel gegevens al zijn ingevuld. Een kwestie van ondertekenen en terugsturen? Welke valkuilen zijn er, wat kan er misgaan en waar moet iedereen op letten?

René Derks van Adficount advies, administratie en accountancy in Raalte geeft tekst en uitleg. Na de presentatie kunnen bezoekers bij hem terecht voor persoonlijke hulp en advies. De presentatie begint om 14.00 uur in het Leer & Meer Plein van de Bibliotheek Raalte. Adficount is aanwezig tot 15.30 uur. Toegang en deelname zijn gratis.

De Bibliotheek heeft met de Belastingdienst afgesproken om mensen te ondersteunen bij het doen van de aangifte inkomstenbelasting. Wie een computer met internet nodig heeft, kan die in de bibliotheek gebruiken. Ook houden bibliotheken spreekuren en informatie- en hulpsessies, samen met andere partijen.

Voor mensen die willen leren werken met computer, internet en DigiD start de Bibliotheek regelmatig toegankelijke cursussen. Zie voor meer informatie www.bibliotheeksalland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here