Dinsdag 27 maart heeft burgemeester Martijn Dadema tijdens het afscheid van de gemeenteraad Koninklijke onderscheidingen uitgereikt aan vijf vertrekkende raadsleden. Deze raadsleden hebben zich minimaal 12 jaar ingezet als volksvertegenwoordiger en komen daardoor in aanmerking voor een Koninklijke Onderscheiding. Zij ontvingen allen de onderscheiding Lid in de orde van Oranje-Nassau.
Het gaat om:

Mevrouw Lidy Holtmaat- Smienk uit Mariënheem: Zij is sinds april 1998 gemeenteraadslid in de gemeente Raalte. Ze begon als raadslid namens het CDA en was de afgelopen jaren lid van de fractie van Gemeente Belangen.
Mevrouw Elly van Steen uit Raalte: Zij is sinds april 1998 volksvertegenwoordiger. In die periode was zij raadslid in de gemeente Raalte (van april 1998 tot maart 2006 en van maart 2010 tot heden). Ze begon als raadslid namens Gemeente Belangen. In de afgelopen jaren was zij lid van de fractie van het CDA. Van maart 2007 tot april 2010 was zij namens het CDA lid Provinciale Staten voor de provincie Overijssel.
De heer Jos Alferink uit Mariënheem: Hij is sinds maart 2006 gemeenteraadslid in de gemeente Raalte namens het CDA.
De heer Bennie Grolleman uit Nieuw Heeten: Hij is sinds maart 2006 gemeenteraadslid in de gemeente Raalte namens het CDA.
De heer Wim de Hair uit Raalte: Hij is sinds januari 2003 gemeenteraadslid in de gemeente Raalte namens Gemeente Belangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here