Vrijdag 6 april is de laatste dag waarop belangstellenden nog een abonnement voor zwembad de Tippe tegen het voorverkooptarief kunnen aanvragen. Op dit moment hebben al vele zwemliefhebbers een abonnement met ruim 20% korting gekocht en de  aanmeldingen blijven binnen stromen. Met je zwemabonnement heb je ook dit zomerseizoen (van 30 april tot en met 2 september 2018) gratis toegang tot zwembad Tijenraan in Raalte. Iedereen die nog een abonnement wil aanvragen kan dit digitaal doen
op www.zwembaddetippe.nl of een formulier afhalen bij het Dorpshuus in Heino of bij de receptie van sportcentrum Tijenraan in Raalte. Win een gratis gezinsabonnement
Iedereen die een zwemabonnement in de voorverkoop aanvraagt, maakt kans om een gratis abonnement te winnen. Onder alle aanvragen verloten Sportbedrijf Raalte en de stichting Vrienden van de Tippe een gratis gezinsabonnement. Daarnaast verloten ook vele Heinose winkeliers een gratis individueel abonnement onder de klanten van hun winkels.
Zwemseizoen weer vol activiteiten. Het zwemseizoen bij de Tippe loopt dit jaar van
30 april tot en met 2 september 2018. Tijdens het seizoen worden er ook weer diverse activiteiten georganiseerd, zoals het Dauwzwemmen met ontbijt, het Ballonnenfestijn,
Midzomernachtkamperen, de zwemvierdaagse, een Teenage Party, Beweegochtend voor senioren en een minitriatlon. Ook wordt het bekende volleybaltoernooi dit jaar we
er georganiseerd op de ligweide bij de Tippe. Dit seizoen is er Aquafit op dinsdagavond van
8 mei t/m 17 juli van 18.00-18.45 uur. Hierbij wordt wekelijks een wisselende aquasport aangeboden, waarbij iedereen op eigen niveau kan bewegen. Aquabootcamp is op donderdagavond van 4 mei t/m 19 juli van 18.00 – 18.45 uur. Dit is een intensieve training in en om het water, ook zeer geschikt als training voor bijvoorbeeld een triathlon.
Meer informatie
Meer informatie over het zwembad, zoals de openingstijden en het volledige activiteitenoverzicht, is te vinden op zwembaddetippe.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here