Het Seizoen Oude Muziek – van de makers van het Festival Oude Muziek – wordt geopend door Christina Pluhar en haar ensemble L’Arpeggiata. Zij geven het startsein voor een nieuw concertseizoen in Deventer met muziek uit de middeleeuwen, renaissance en barok.
De rest van het seizoen doet niet onder voor de start. Met Anne Azéma en Shira Kammen voegt het Seizoen flink wat girlpower toe aan het programma: zij brengen met werken van middeleeuwse Franse trouvères een ode aan de vrouw. Het Zwitserse barokensemble Gli Angeli Genève laat met muziek van o.a. Buxtehude en Tunder horen waar Bach de mosterd haalde, en de topmuzikanten van Ars Antiqua Austria imponeren met de virtuoze muziek van Biber, Bertali en Schmelzer.
Met de aankondiging van het Seizoen Oude Muziek 2018/2019 start ook de kaartverkoop. Meer informatie over de concerten en de kaartverkoop is te vinden op www.oudemuziek.nl.
Het Seizoen Oude Muziek, van de makers van het Festival Oude Muziek, staat voor de mooiste muziek uit de middeleeuwen, renaissance en barok, uitgevoerd door topmusici op bijzondere locaties in Nederland en België.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here