De afgelopen tijd zijn wij druk bezig geweest met de Gemeenteraadsverkiezingen in Raalte. Naast bijna alle partijen 1-op-1 te hebben gesproken hebben wij op 24 februari een debat georganiseerd (Luister het debat hier terug)

Omdat wij weten dat een keuze voor de juiste partij soms lastig kan zijn hebben wij de partijleden tijdens de 1-op -1 interviews,  naast hun partijvragen, ook een aantal Thema’s voorgelegd. Omdat wij deze thema’s bij elke partij hebben neergelegd hebben wij een overzicht gemaakt per thema.

De Thema’s luiden als volgt:

  • Ouderen en Gezondheidszorg
  • N35 (denk aan kruispunt bos, sluipverkeer en zelfs de rondweg bij Mariënheem kwam aan de orde)
  • Megastallen in de gemeente
  • Toekomst voor de kinderen

Ben jij benieuwd wat de partijen over deze thema’s te zeggen hebben? Bekijk dan snel onze video hieronder:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here