Op maandagmiddag 2 april (2e paasdag) gaan kinderen van 4 t/m 9 jaar in het HOFtheater op muzikaal avontuur tijdens de voorstelling ‘Olaf en de pretraket’. Bovendien kunnen de kinderen in de foyer op zoek naar paaseieren.

Kleintje Kaf (4+) | Olaf en de pretraket
Een vrolijk theateravontuur, dat is wat muziektheatergroep Kleintje Kaf te bieden heeft in het HOFtheater. Aan boord van het ruimteschip ‘De Pretraket’ zit het nieuwsgierige gansje Olaf. Hij gaat de ruimte in en dat is een gezellige boel. Maar, waarom verdwijnen alle meegebrachte knuffelbeesten? Olaf raakt verstrikt in een buitenaards avontuur!

De kinderen die naar deze voorstelling komen mogen bovendien in de foyer paaseieren zoeken. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Kleintje Kaf (4+) op maandag 2 april (2e paasdag) om 15.00 uur. Kaarten kosten €8,50 per stuk.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via www.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op www.HOFtheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here