De politie van Raalte is op zoek naar getuigen van een vechtpartij op de Grote Markt in Raalte. In de nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 maart vond er omstreeks 02:10 uur een vechtpartij plaats. Hierbij waren ongeveer 20 personen betrokken. Door een omwonende zijn filmopnamens gemaakt waarop te zien is dat 1 persoon, welke ondertussen op de grond lag, tegen zijn hoofd wordt getrapt.

De politie gaat deze geweldpleging onderzoeken en is daarom op zoek naar getuigen die meer informatie hebben. De politie komt ook graag in contact met mensen die mogelijk filmopnames hebben gemaakt van deze vechtpartij. Heeft u informatie neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of als u liever anoniem blijft bel dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here