Kinderen in de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe zijn volop aan het lezen voor Scoor een Boek! Op maandagavond 26 maart nodigt SV Raalte alle deelnemers uit voor de Scoor een Boek!Experience.

Het leesproject Scoor een Boek koppelt de populairste sport van de wereld aan lezen. Want, wie goed en met plezier leest, scoort nu en later beter in de maatschappij. En wie is er voor wat betreft scoren een beter voorbeeld dan een voetbalheld? In de bibliotheek, op school en thuis houden basisschoolleerlingen de boeken die ze lezen (scoren) bij, met stickers op een voetbalveldposter, en ze kunnen leuke prijzen winnen. De hoofdprijs: met het hele gezin naar Go Ahead Eagles!

Experience
De Scoor een Boek!Experience is een sportief lees-&voetbalfeestje, georganiseerd door SV Raalte en de Bibliotheek Salland. Deelnemers aan Scoor een Boek!, inclusief kinderen die alsnog willen meedoen, zijn van harte welkom op maandag 26 maart vanaf 18.00 uur bij het voetbalveld van SV Raalte. Na een korte videoboodschap van een van de Go Ahead Eagles-helden gaat iedereen het veld op om te scoren met allerlei verschillende sportieve spelletjes en oefeningen. Daarmee verdienen de deelnemers extra stickers of leuke prijzen.

Meer informatie over Scoor een Boek! op www.bibliotheeksalland.nl/scooreenboek

Dag en tijd: maandag 26 maart 2018, 18.00-19.00 uur
Locatie: voetbalveld SV Raalte, Jan van Arkelstraat 2

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here