Maandag 9 april om 9.30 uur is er in de Bibliotheek Raalte weer een Walk&Talk, voor iedereen die werk zoekt. Gastspreker is deze keer Annemieke ter Avest, Life&Business coach. Thema: ‘Solliciteren met een krachtig imago.’

Wil jij ook zelfbewuster worden, vertrouwen in jezelf krijgen en meer zekerheid uitstralen? Tijdens deze Walk&Talk krijg je door middel van leuke vragen snel inzicht in wie je bent, wat je laat zien en hoe je gezien wordt. Samen met de andere deelnemers beleef je een interactieve ochtend.

Praktische informatie

Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden. Je krijgt er elke maand actuele informatie over solliciteren én tips en ervaringen van anderen. Elke tweede maandag van de maand om 9.30 uur in de Bibliotheek Raalte. Het is positief, gratis en voor iedereen die (ander) werk zoekt. Aanmelden heeft de voorkeur, maar is niet verplicht. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Jeny Flim via jeny.flim@bibliotheeksalland.nl.

Graag tot ziens in de Bibliotheek!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here