Op 17 april a.s. bezoekt het college van burgemeester en wethouders Herxen voor het jaarlijkse kernenbezoek.

In de middag gaat het college samen met Plaatselijk Belang Herxen de situatie bij het kruispunt Herxen – Rijksstraatweg bekijken en bespreken.

Om 19.30 uur begint het avondprogramma met de ledenvergadering van PB Herxen. Om 20.00 uur start het gezamenlijk deel van de avond. Onderwerpen van gesprek zijn: de laatste stand van zaken met betrekking tot de plannen voor verbouw van het buurthuis en een presentatie van de werkgroep Bijenlint. Na de pauze vindt een discussie plaats over woningen voor jongeren en senioren in Herxen en het kruispunt Herxen – Rijksstraatweg. Dit is meteen de start voor het opstellen van de Dorpsvisie Herxen.

Geïnteresseerden zijn vanaf 19.30 uur van harte welkom in het buurthuis de Herxer Marke.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here