Op woensdag 25 april staat Daniël Lohues met zijn nieuwe voorstelling ‘Vlier’ in een uitverkocht HOFtheater. Het HOFtheaterseizoen wordt op donderdag 26 april afgesloten met de voorstelling ‘Houston, we have a problem’ van Silvester Zwaneveld, Emiel de Jong en Ruud Smulders.


Daniël Lohues | Vlier
Ook dit seizoen is Daniël Lohues weer in vele theaters in het land te zien met zijn voorstelling ‘Vlier’. Nieuwe songs en waargebeurde verhalen over het leven en daarna, maar ook oudere nummers uit zijn inmiddels rijke oeuvre zullen klinken in deze nagelnieuwe voorstelling vol troost, relativering en humor. De zoektocht naar jezelf: waar kom je vandaan en waar ga je naar toe? Thema’s die Daniël op zijn eigen manier in een vorm weet te gieten. Wederom de garantie voor een onvergetelijke theateravond.

Er is een wachtlijst voor de voorstelling ‘Vlier’ van Daniël Lohues op woensdag 25 april om 20.15 uur in het HOFtheater.

Zwaneveld, De Jong en Smulders | Houston, we have a problem
Er kan veel in het theater, zoniet álles… maar sciencefiction, daar brandt niemand zich aan. Zeg dat tegen Silvester Zwaneveld, Emiel de Jong en Ruud Smulders en zij nemen je juist mee op reis tot ver buiten de dampkring. Laat je in een duizelingwekkende baan rond de aarde slingeren, verlies jezelf in zwarte gaten en kom los van je stoel. Deze unieke voorstelling brengt spektakel, verhaal, ontroering en een ongezonde dosis humor in één waanzinnig show. Van de mannen die ook verantwoordelijk waren voor ‘Arie & Silvester’, ‘Schudden’, ‘De blonde jongens en Tim’ en ‘Alpacas’. Hoe dan ook zal het rondom deze voorstelling ‘Houston, we have a problem’ sterren regenen.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de voorstelling ‘Houston, we have a problem’ van Zwaneveld, De Jong en Smulders op donderdag 26 april om 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten €19,50 per stuk.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via www.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op www.HOFtheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here