Een theaterweekend met een koninklijk randje in het HOFtheater.
Op donderdag 5 april treedt namelijk Martijn Koning op met zijn voorstelling ‘Koning te rijk’ met scherpe one-lines en zijn onweerstaanbare geestigheid.
Vrijdag 6 april duiken Hans Visser en Irena Filippova de kunstgeschiedenis van de Lage Landen in, met gitaar en accordeon op zoek naar de verhalen van o.a. Rembrandt.


Martijn Koning | Koning te rijk

Een microfoon, een kruk en wat glazen water, meer heeft Martijn Koning niet nodig om anderhalf uur los te gaan. In zijn erg afwisselende cabaretstuk ‘Koning te rijk’ heeft hij een buitengewone fantasierijke kijk op de werkelijkheid. Razendsnel manoeuvreert hij door de wereld in zijn hoofd, die afwisselend, pijnlijk, herkenbaar en totaal absurd is, maar altijd onweerstaanbaar geestig. Iedere avond doet hij iets anders, doet hij dit niet dan wordt hij gek!

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor ‘Martijn Koning’ op donderdag 5 april om
20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten €18,- per stuk.

Hans Visser & Irena Filippova | Hollandse Glorie

Hollandse Glorie is een schilderachtige kunstvoorstelling over het werk en het leven van de oude Hollandse en Vlaamse Meesters. Flairck-gitarist Hans Visser en accordeongigant Irena Filippova duiken de geschiedenis van de Lage Landen in, op zoek naar de verhalen achter o.a. Rembrandt van Rijn en Peter Paul Rubens. Zoals alleen Hans Visser en Irena Filippova dat kunnen maken ze een reis in ruimte en tijd langs de schatten van de Hollandse en Vlaamse schilderkunst met beelden en muziek.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor ‘Hans Visser & Irena Filippova’ op vrijdag 6 april om
20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten €18,50 per stuk.

Kaartverkoop

Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via www.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op www.HOFtheater.nl.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here