De finale van de 7e editie van Salland’s Got Talent leverde op zaterdagavond 31 maart jl. wederom twee winnaars op. De juryprijs ging naar danseres Louelle van Veen met haar Liberté-act. De meiden van dansgroep D-radiation kregen de meeste publieksstemmen.
In een nagenoeg uitverkochte zaal gingen dertien deelnemers de strijd met elkaar aan. Wie zou Salland’s Got Talent 2018 winnen? Het oordeel was aan de jury: Roswyde Burgman, Mariska Zwaart en Kasper Scholten.
Na een ruim twee uur durend programma kreeg de 3-koppige jury van presentator Jeffrey Kleine Koerkamp de opdracht om met een top 3 terug te keren. Dat bleek een lastige opgave en dat resulteerde uiteindelijk in een top 4, waarbij dans de boventoon voerde. De jongste deelnemer Lynn Booijink, dansgroep D-Radiation, Louelle van Veen en het muzikale duo Grashoof & Stook waren de kanshebbers, maar de 17-jarige Louelle van Veen uit Deventer ging er met de hoofdprijs van door. Uit handen van André Duteweert en Jan van Heun van Uitzendbureau Salland, sinds dit jaar de sponsor van dit evenement, kreeg zij een waardecheque van € 500,-. Louelle danste een eigen choreografie over vrijheid.
Dit jaar had ook het publiek weer letterlijk een stem. Zij konden op hun publieksfavoriet stemmen met hun smartphone. Met 26% van de stemmen gingen Menthe, Lieke, Pleun, Sophie, Diewertje, Inge, Kim en Liz van D-Radiation uit Raalte er met die eer van door.

 

Foto’s: Monica in ‘t Veld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here