Bij het HOFtheater in Raalte zijn de voorbereidingen voor theaterseizoen ’18-’19 in volle gang. Bekenden als o.a. Pieter Derks, Van Dik Hout en de Dutch Eagles worden komend seizoen in het theater verwacht. Bovendien is de regionale chagrijn Helligen Hendrik terug in het theater.
Pieter Derks – Voor wat het waard is
In de nieuwe voorstelling Voor wat het waard is bekijkt Pieter Derks de meest vanzelfsprekende zaken eens van de andere kant. De zaken omdraaien, uitwringen, van alle kanten bekijken, en dan op hun plek zetten. Met als doel een vrolijke avond en verruimende blik voor de bezoeker. Deze voorstelling is te zien op zaterdag 3 november 2018.

Van Dik Hout – Het beste van
Tijdens Het beste van van Van Dik Hout komen op vrijdag 7 december 2018 de meest beluisterde en bekende nummers van de Nederpopgroep aan bod. Met hun stevige, Nederlandstalige rocksongs bezorgen zij het publiek een echte beleving en meeslepende avond.

Dutch Eagles – Fly like an Eagle
De Dutch Eagles staan zowel in Nederlands als in het buitenland bekend als de beste tribute band van The Eagles. Met ruim 25 gitaren, 6 loepzuivere vocalen, prachtige verhalen en vooral heel veel plezier en overtuiging brengen zij deze tijdloze muziek al meer dan tien jaar schijnbaar moeiteloos tot leven. Hun voorstelling met als titel Fly like an Eagle is te zien op zaterdag 16 februari 2019.

Helligen Hendrik – Oald Zeer
Helligen Hendrik is weer terug in de theaters: zwartgalliger en chagrijniger dan ooit. Hij beseft dat hij ruim over de helft van zijn aardse bestaan is en dat levert automatisch een hoop pijnlijke bespiegelingen op. Vandaar de naam van de voorstelling Oald zeer. Menigeen wordt met het klimmen der jaren milder van toon; Hendrik niet. Hij blijft snoeihard en recht voor zijn raap. De voorstelling is in het HOFtheater te zien op zaterdag 18 mei 2019.
HOFtheater TIPavond
Op maandagavond 7 mei 2018 wordt het volledige programma gepresenteerd op de vernieuwde website van het theater. Bovendien is iedereen diezelfde avond welkom bij de HOFtheater TIPavond. Op deze gratis avond in het HOFtheater zijn er diverse previews van artiesten van seizoen 18/19 te zien en geeft directeur Roswyde Burgman toelichting bij het nieuwe theaterprogramma. Aanmelden voor de HOFtheater TIPavond kan via www.HOFtheater.nl.

Kaartverkoop
De kaartverkoop gaat op donderdag 24 mei om 10:00 uur van start. HOFgenoten kunnen al vanaf woensdag 9 mei kaarten bestellen. Iedereen kan HOFgenoot worden, dit kost € 25 per jaar. Aanmelden als HOFgenoot kan ook via de website van het HOFtheater.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here