Voor het seizoen 2018-2019 heeft het HOFtheater een breed scala met meer dan 75 voorstellingen samengesteld. Het gehele programma staat op www.hoftheater.nl of in de flyer die huis aan huis is verspreid. Op donderdag 24 mei om 10.00 uur start de kaartverkoop.

Highlights
Raalte houdt van muziek en daar speelt het HOFtheater op in. Zo openen Simon and Garfunkel Acoustic het theaterseizoen. Verderop in het seizoen betreden onder andere Best of Ireland, Rapalje, The Kik, Tim Knol en Slagerij van Kampen het podium van het carré van het oosten.

Cabaretier Fuad Hassen, die vorig seizoen nog tijdens de grote HOFcabaretavond door het publiek in het hart werd gesloten, komt terug met een avondvullend programma. Ook andere avonden wordt er gelachen met cabaretiers Javier Guzman, Rayen Panday, Daniëls Arends en ‘local’ Thijs Kemperink. Guido Weijers doet ook Raalte aan, maar niet met cabaret. Hij geeft het theatercollege ‘masterclass geluk’. Voor kinderen komen onder ander Kikker en de vallende ster (4+) en Woezel en Pip (2+) naar het HOFtheater.

Als toneelliefhebber kunt u uw hun hart ophalen in het HOFtheater bij de voorstellingen ‘de laatste’ van Jack Wouterse of The Mountaintop. Deze laatste voorstelling is een fantastische hervertelling van de laatste avond van het leven van Martin Luther King. Of raak ontroerd bij Emma wil Leven, naar de gelijknamige documentaire van Jessica Villerius.

Vroegboekvoordelen
Tijdens de voorverkoop (tot 1 juli 2018) kunt u gebruik maken van onze speciale acties:
Een gratis -bonus- voorstelling indien u in één keer vijf t/m acht professionele voorstellingen boekt. U krijgt hiervoor speciale bonustickets toegezonden. De voorstellingen waarvoor deze bonustickets gelden, worden maandelijks aan u kenbaar gemaakt. U kunt betaalde tickets niet omruilen voor een bonusticket.
Een seizoenspas ontvangt u als u in één keer negen of meer professionele voorstellingen boekt. Deze seizoenspas biedt gratis toegang tot alle niet-uitverkochte voorstellingen in seizoen 2018-2019 en is persoonsgebonden. Culturele verhuringen vallen niet onder de professionele voorstellingen.

Voorverkoop
Kaarten koop u op donderdag 24 mei vanaf 10.00 uur aan de kassa van het HOFtheater, telefonisch via 0572-361361 of op www.HOFtheater.nl. Kijk voor meer informatie op www.HOFtheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here