Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Olst-Wijhe brengt dinsdag 29 mei 2018 een kernenbezoek aan Welsum. Dit vindt plaats bij Dorpshuis De Bongerd en begint om 20.00 uur.

Het college hecht er veel waarde aan om in een rechtstreeks contact met inwoners van gedachten te wisselen over onderwerpen die in de directe woon- en leefomgeving spelen. Tijdens het kernenbezoek worden actuele onderwerpen toegelicht en kunnen inwoners vragen stellen aan het college. Voorafgaand aan dit kernenbezoek heeft het bestuur van Plaatselijk Belang Welsum een overleg gehad met de directie van de gemeente Olst-Wijhe.

Tijdens het kernenbezoek worden inwoners van Welsum door de gemeente en PB Welsum onder andere bijgepraat over de stand van zaken van snel internet in het buitengebied, asbestsanering en zonnepanelen en het project Welzorgsum. Daarnaast wordt iedereen in de gelegenheid gesteld om vragen aan de burgemeester en de wethouders te stellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here