Onder toeziend oog van de samenwerkingspartners is woensdag 20 juni het bootcampveld bij sportcentrum Tijenraan geopend.  Na de officiële opening door Peter Gras van Sportbedrijf Raalte en wethouder Gossie Hiemstra, werd er een demonstratietraining gegeven door derdejaars XperienceSurvival leerlingen van het Carmel College, vanuit het programma Fit for Life.

Deze nieuwe en unieke sportvoorziening moet inwoners van Raalte in beweging brengen en wordt door het Carmel College Salland en Landstede Raalte gebruikt voor hun gymlessen. Naast het onderwijs kunnen sportverenigingen het veld gebruiken binnen hun trainingen en start Sportbedrijf Raalte vanaf maandag 25 juni vier weken lang met gratis kennismakingslessen. Opgave voor dezekennismakingslessen is mogelijk via www.sportbedrijfraalte.nl/bootcamp. Na de zomervakantie breidt het Sportbedrijf het aantal lesdagen en lesmomenten verder uit.

Op momenten dat het veld niet in gebruik is, is het openbaar en vrij toegankelijk voor alle inwoners van de gemeente Raalte en bezoekers van sportcentrum Tijenraan.

Het bootcampveld is mogelijk gemaakt door Sportbedrijf Raalte en de gemeente Raalte, in nauwe afstemming en met cofinanciering van onderwijsinstellingen Landstede MBO en Carmel College Salland binnen het provinciale WMO sportproject ‘schoolbuurtplein’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here