Sinds het verkoopbord bij Obalo aan de Sperwer in de tuin staat, gonst het van de geruchten dat Obalo zou stoppen. Gelukkig is dat niet waar: Obalo gaat alleen verhuizen. De leerlingen die aan de Sperwer hun begeleiding kregen, zijn vanaf 1 september welkom aan de Burgemeester Kerssemakerstraat 32B in Raalte.

Obalo is een praktijk die al sinds 2002 specialistische leerbegeleiding geeft aan kinderen en jongeren. Na een aantal jaren aan Schapenstraat gehuisvest te zijn, betrok Obalo in 2012 een eigen pand aan de Sperwer. Nu moet er opnieuw verhuisd worden omdat het huidige pand samen met het aangrenzende woonhuis verkocht gaat worden vanwege privéomstandigheden. Eigenaresse Elvira Pont: “Het is jammer, want we hebben ruim 6 jaar heerlijk gewerkt op deze plek. Maar dat zal in ‘de Berk’ ook zeker gaan lukken”. Veel leerlingen van Obalo zullen van deze wijziging overigens niets merken. Zij krijgen hun begeleiding op school.

Op 21 juni is het huurcontract door Elvira Pont en Rob Aa (eigenaar van ‘de Berk’) getekend. ’De Berk’ is een kantorencomplex dat huisvesting biedt aan ondernemers uit verschillende branches. Het gebouw is in 2013 volledig gerenoveerd en gemoderniseerd, en is sindsdien bijna CO2-neutraal.

De tweede locatie van Obalo, ‘Obalo XL’ aan de Drostenkamp 1a, blijft gewoon bestaan. “Dat blijft echt de plek waar wij de leerlingen van het Voortgezet Onderwijs en hoger helpen met het leren,” aldus Pont. “Het is een prettige bijkomstigheid dat onze beide locaties straks lekker dicht bij elkaar staan. Ook fijn: het pand “de Berk” aan de B.K.-straat is gemakkelijk te vinden voor ouders en leerlingen.”

Alle ouders, leerlingen en relaties van Obalo krijgen de komende weken nog een bericht over de verhuizing, met het nieuwe adres. De contactgegevens blijven gelijk: www.obalo.nl, info@obalo.nl en 0572-850400.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here