Het nieuwe sportcentrum Tijenraan, dat begin februari haar deuren opende, heeft een nieuwe sportfaciliteit: een outdoor bootcampveld. Dit nieuwe veld wordt woensdag 20 juni officieel geopend en kan gebruikt worden door alle inwoners van de gemeente Raalte.

De onderwijsinstellingen Landstede MBO en Carmel College Salland gaan dit bootcampveld gebruiken binnen de gymlessen, sportverenigingen kunnen het buitensportveld gebruiken voor hun trainingen en Sportbedrijf Raalte start eind deze maand met groepslessen bootcamp op het veld. Buiten dit vaste gebruik is het veld voor iedereen openbaar toegankelijk .

Het bootcampveld is mogelijk gemaakt door Sportbedrijf Raalte en de gemeente, in nauwe afstemming en met cofinanciering van onderwijsinstellingen Landstede MBO en Carmel College Salland binnen het provinciale WMO sportproject ‘schoolbuurtplein’.

Bootcampen bij sportcentrum Tijenraan

Vanaf maandag 25 juni start Sportbedrijf Raalte op het veld naast sportcentrum Tijenraan met het aanbieden van meerdere groepslessen bootcamp. Dit gebeurt in eerste instantie op de maandag voor kinderen 8-12 jaar (16.15-17.15 uur), jongeren 13-17 jaar (17.30-18.30 uur) en volwassenen (19.30-20.30 uur). In de maanden juni en juli kan iedereen gratis kennismaken met alle nieuwe beweegtoestellen. Na de zomervakantie wordt het lesaanbod weer opgestart en vanaf dat moment zijn er ook meerdere lessen op verschillende dagen in de week.

Iedereen die graag mee wil doen aan deze gratis bootcamplessen kan zich aanmelden op www.sportbedrijfraalte.nl/bootcamp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here