Vanmorgen waren er meerdere politiemensen en andere handhavers te zien in de Brugstraat en de Deventerstraat. Dit komt omdat er een handhavingsactie plaatsvindt bij de horecabedrijven The Flinstones aan de Brugstraat en bij Gina’s aan de Deventerstraat. De gemeente voert in deze bedrijven controles uit op het gebied van Drank- en Horecawetgeving en bouw- en brandveiligheid. Zoals gebruikelijk bij dergelijke acties is er gekozen voor een nauwe samenwerking tussen politie en gemeente. Er zijn inmiddels twee personen aangehouden. Een persoon is aangehouden op verdenking van verduistering/oplichting. De andere persoon wordt verdacht van heling, mishandeling en vernieling. Zowel de gemeente als de politie doen verder onderzoek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here