De negen genomineerden in de vijftiende jaarlijkse ROJA-verkiezing (Raalter Onderneming van het Jaar 2018) zijn bekend. De komende weken gaat de jury langs de geselecteerde bedrijven waarna vrijdagmiddag 24 augustus tijdens de traditioneel drukbezochte bijeenkomst in de Sallandse Herberg de winnaars in de drie verschillende categorieën worden bekendgemaakt. Alle genomineerde bedrijven zullen daarbij uitgebreid voor het voetlicht komen middels onder meer korte presentaties en een bedrijfsfilm.

In de categorie ‘Detailhandel, dienstverlening en horeca’ zijn Korbeld Verhuur – Party & Events van Rob en Tanja Korbeld aan de Zompstraat 27 in Raalte, Seine Wonen van Jacques Seine aan de Molenweg 2 in Heino en Beekman Elektro van Erik Beekman aan de Stationsstraat in Raalte genomineerd.

Ook in de categorie ‘Handel en Industrie’ gaat het om drie heel verschillende bedrijven, namelijk Hoogeboom Raalte van Gert en Jurgen Hoogeboom aan de Boeierstraat 5 in Raalte, Pan Oston van mede-eigenaar Ralf Hovenga aan de Praamstraat 15 in Raalte en Q- Lise b.v. van Jan en Niek Kappert aan de Kotterstraat 16 in Raalte.

In de categorie ‘Agrarisch’ tenslotte zijn het melkveebedrijf van W., E. en M. Ogink aan de Bakenbeltsweg 1 in Raalte, de kalverhouderij Reimert / Brunsel Beef aan de Brunselweg in Luttenberg en Zorgboerderij het Hageveld van Ceciel Oosterkamp en Lisette Wanink- Oosterkamp aan de Keizersveldweg 22 in Mariënheem genomineerd.

Bij de selectie uit de vele aanmeldingen heeft de jury gelet op zaken als bedrijfsuitstraling, sociaal- en personeelsbeleid, aandacht voort milieu en duurzaamheid, maatschappelijke en sociale betrokkenheid, klantgerichtheid en de bijdrage aan verdere vergroting van de naamsbekendheid van de gemeente Raalte.

De bijeenkomst vrijdagmiddag 24 augustus in de Sallandse Herberg op het Stoppelveld (Domineeskamp) begint om half vijf ’s middags (inloop vanaf vier uur) en is voor iedereen gratis toegankelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here