Gisterenmiddag zijn twee politie agenten mishandeld toen zij op een melding geluidsoverlast afgingen. Wat met een goed gesprek af had kunnen worden gehandeld, is uiteindelijk in een aanhouding geëindigd.

Normaal spreekt de politie de bewoner van de woning waar de overlast plaatsvindt op het geluid aan en worden meestal de identiteitsgegevens gevraagd. Omdat er op het adres meerdere personen aanwezig waren werd dit keer om hun identiteitsbewijzen gevraagd. In plaats van dat de mannen hun identiteitsbewijzen lieten zien werd één van hen gewelddadig tegenover de politieagenten, duwde hem en gaf hem vervolgens een klap in het gezicht.

Hierop gingen de politieagenten over tot aanhouding van de man, echter bleef deze zich verzetten. Dit liep uit op een flinke worsteling, waarbij de man de politieagenten nog meerdere malen met vuisten en voeten wist te raken.

Of het aan de temperatuur lag weet de politie niet, maar de opvliegerige man kon een nachtje op het bureau doorbrengen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here