Op 11 juli maakt ‘Raalte Gezond’ de winnaar bekend van alweer de vierde gezondheidsverkiezing! Iedereen is van harte uitgenodigd om bij de prijsuitreiking aanwezig te zijn.

De afgelopen tijd zijn leuke, gezonde ideeën ingezonden door inwoners, organisaties en verenigingen uit de gemeente Raalte. Van alle inzendingen zijn 7 ideeën door naar de finale van de gezondheidsverkiezing 2018. Iedere deelnemer pitch tijdens de avond zijn/haar idee voor de gezondheidsverkiezing.

Uit alle pitches kiest de jury– bestaande uit verschillende partners uit de Gemeente Raalte – van Raalte Gezond vanavond de drie prijswinnaars.

Eerdere winnaars van de Gezondheidsverkiezing spelen ook een rol. Het Wooldhuis, dat won met de muziekbol is gastheer van de avond en stelt zijn locatie beschikbaar. Basisschool de Gouden Emmer en Sportactief vertellen tijdens de avond over de projecten die ze door de Gezondheidsverkiezing hebben gerealiseerd.

Wethouder Gerria Toeter maakt de winnaars bekend.

Wat: Bekendmaking winnaars gezondheidsverkiezing 2018

Wanneer: Woensdag 11 juli om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur.

Waar: Het Wooldhuis

Paalweg 10

8141 RV Heino

Gezondheidsverkiezing

Inwoners en (non-profit) organisaties in de gemeente Raalte hebben veel goede ideeën, maar niet altijd het geld om deze ideeën uit te voeren. Raalte Gezond wil de ideeën die de gemeente Raalte gezonder maken, faciliteren met een hoofdprijs van 4000 euro (een 2e prijs van 1500 euro en 3e prijs van 1000 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here