Het goede weer van de afgelopen tijd trekt veel bezoekers naar openluchtzwembad de Tippe in Heino. Op donderdag 5 juli om 17.45 uur werd Katja Gort uit Heino zelfs als 25.000e bezoeker bij het openluchtzwembad verwelkomd! Katja komt dagelijks 40 banen zwemmen en kwam nu voor haar Aquabootcamp les. Ze had het geluk dat ze precies op het goede moment kwam. Uit handen van Peter Gras van Sportbedrijf Raalte en Jan Datema van Stichting Vrienden van de Tippe ontving Katja een cheque voor een zwemabonnement voor zwembad de Tippe voor het volgende zwemseizoen 2019 en een bos bloemen.

Ook voor de komende dagen zijn de weersverwachtingen goed. Sportbedrijf Raalte en de Stichting Vrienden van de Tippe hopen de rest van het zwemseizoen dan ook nog veel meer bezoekers te ontvangen. Tot en met zondag 2 september is het zwembad in Heino geopend. Tijdens de schoolvakantie (23 juli t/m 2 september) zijn de openingstijden verruimd en kan iedereen in deze periode zwemmen op maandag van 12:00-20:00 uur, op dinsdag-vrijdag van 06:45-20:00 uur en op zaterdag-zondag van 12:00-17:00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.zwembaddetippe.nl en volg zwembad de Tippe op Facebook (www.facebook.com/zwembaddetippe) voor het laatste nieuws.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here